post

Само месец след световната си премиера на IFA 2018 в Берлин motorola one вече е на българския пазар. Най-новият смартфон в портфолиото на Motorola беше представен официално за първи път у нас днес.

Част от програмата Android One, motorola one ви дава любимото Android изживяване, три години регулярни актуализации за сигурност и още повече възможности на камерата с Google Lens. И това е само началото, защото с познатите ви ексклузивни функции Moto experience, той е готов за всякакви предизвикателства.

Motorola One е модерен, с елегантен стъклен дизайн и завладяващ 5.9” HD+ 19:9 Max Vision дисплей. Той е чудесният избор за записване на 4К видеа, за четене на любимата ви книга на по-голям екран, за водене на бележки и за мултитаскинг с опцията за разделяне на екрана. И всичко това само с една ръка. Но motorola one далеч не впечатлява само с това…

8-ядреният 2.0 GHz процесор Qualcomm® SnapdragonTM 625 осигурява отлична производителност и гарантира, че устройството ви ще реагира незабавно на всяко докосване на екрана.

С motorola one получавате най-новия софтуер и AI иновации от Google директно от кутията. Android One ви дава интелигентно, сигурно и практично устройство.

Motorola One е наличен на българския пазар от 10 октомври 2018 г. в бяло и черно на цена от 499 лв.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *