post

Moto g6 в сребристо идва с познатите характеристики: двойна камера, мощна 3000 mAh батерия, 3D стъклен дизайн и усъвършенствани функции на камерата.

С 12+5MP задна камера всеки уловен момент е специален. Функцията Spot Color дава възможност на потребителите да запазят само любимия си цвят в снимката и да направят всичко останало черно-бяло за впечатляващ ефект. Към него се добавят режимът за изрязване, с който може да се променя фона на снимката с кадри от Google Photos, и забавните филтри за лице за допълнително настроение. Усъвършенстваният софтуер на камерата гарантира портрети със студийно качество и артистични черно-бели снимки. Има и още – мигновено заключвате и отключвате телефона си и правите оторизирани мобилни плащания със сигурния мултифункционален четец за пръстови отпечатъци.

Мощната батерия осигурява енергия за целия ден, за да посрещнете предизвикателствата във всеки момент, а когато е време да презаредите, с включеното в кутията TurboPower 15W зарядно устройство получавате енергия за часове само след няколко минути в контакта. Припомняме, че motorola moto g6 се отличава със стъклен 3D дизайн, с който малко, дори и премиум, модели могат да се похвалят.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *