post

Септември е месецът на приятните изненади от М-Тел. Освен, че ще празнува с мегазвездите Eнрике Иглесиас, Sonique и Sugababes, които ще изнесат концерт за 15-ия рожден ден на компанията, М-Тел ще пусне на българския пазар и смартфона Motorola MILESTONE XT720.

ХТ720 не е обикновен смартфон, а висококачествена камера и „умен” телефон в едно. Той разполага с 8-мегапикселна камера с Xenon светкавица, която записва и видеоклипове с HD качество. За максималното удобство на потребителите в комплекта е включена и 8 GB microSDHC карта с памет, както и HDMI кабел, който може да свърже телефона с телевизор.

Операционната система Android осигурява достъп до Android Market, в който вече има приложения и на български език, разработени от участниците вконкурса M-Tel Application Factory.

Съвсем скоро телефонът ще може да бъде закупен в магазините на компанията на цена от 29,90 лева на месец или 699 лева в брой при подписването на двугодишен договор с пакети M-Tel Surf (512 MB и 1 GB) или с M-Tel Surf&Talk M и L.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *