post

Много страсти и адреналин предстоят този уикенд на Витоша. Близо 100 състезатели от всички краища на България ще премерят сили за Home Mountain Bike Cup. Състезанието в най-атрактивната дисциплина от планинското колоездене – спускане, по традиция предизвиква много емоции и предлага зрелищни моменти за зрителите.

Трасето за спускане „Бай Кръстьо“ над Драгалевци по което ще се проведе надпреварата е с дължина около 2 км и включва множество стръмни, скоростни отсечки и различни естествени и изкуствени препятствия, като корени, камъни, скокове, дропове и други.

Като една от най-динамично развиващите се технологични компании, Motorola продължава да подкрепя младите таланти в спорта и Home Mountain Bike Cup не прави изключение. Motorola е сред спонсорите на осмото издание на екстремното състезание и осигурява награди в една от категориите. Фаворити сред участниците са лицата на Motorola – Изабела Янкова и Димитър Мазнейков. В духа на компанията е да подкрепя обещаващи млади спортисти и да им помага да реализират потенциала си. Изабела и Димитър са само на 16 години, но вече са състезатели по планинско колоездене от световна величина.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *