post

Motorola е новият спонсор на баскетболния тим “Индиана Пейсърс”. Договорът е дългосрочен, а американската компания е първата, чието лого ще стои на екипите на баскетболистите на “Пейсърс”. Дебютът на новите екипи бе по време на мача снощи срещу отбора на “Кливланд”, изигран в Bankers Life Fieldhouse.

Като част от партньорството, Motorola поема ангажимента да е генерален спонсор и на специалното приложение на отбора, което ще включва богато визуално съдържание, истории, видео и снимков материал, информация за мачове и много други. В допълнение, договорът включва отразяване на мачовете в дигитални и социални медии заедно с вълнуващи възможности за развлечение за феновете в бъдеще. 

Логото на Motorola ще бъде поставено на лицевата страна на лявото рамо на играчите в цветове, съобразени с тези на отбора, както на официалните, така и на резервните екипи.

С това партньорство Motorola показва още веднъж подкрепата си за заслужили спортисти по целия свят. Motorola България подкрепя от 2016 г. насам националния ни отбор по художествена гимнастика. Партньорството с БФХГ ще продължи поне до есента на 2020 г., когато се очаква “златните момичета” да имат “златна” година и да представят успешно страната ни на Олимпиадата в Токио.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *