post

С Windows Creators Update Microsoft обеща, че потребителите ще имат възможността да отложат бъдещи актуализации за ограничен период от време, което несъмнено е удобство, но сега, след като ъпдейтът вече е наличен, става ясно, че все още има някои проблеми със стабилността му и компанията предупреди да не бъде инсталиран ръчно все още.

В публикация в блога, директорът на програмата за управление обясни, че най-новата актуализация е била пускана бавно, защото има известни проблеми, които могат да затруднят обикновените потребители, като не ги споменава конкретно, но изглежда става въпрос за бъгове при определени устройства, като например компютри, използващи Broadcom радио, при които се появяват смущения в Bluetooth връзката.

Ако не сте стред нетърпеливите потребители, които обичат да инсталират ъпдейтите ръчно, няма да имате проблеми, Windows 10 ще изтегли актуализацията автоматично, коагто е готова.

Всъщност Creators Update предлага много интересни функции, но най-полезната несъмнено е тази, която дава възможност да отложите инсталирането на ъпдейт до седем дни, като така ще избегнете неприятната ситуация компютърът ви да пожелае рестарт, точно когато правите нещо важно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *