post

LG Electronics (LG) ще представи нов модел от най-висок клас към гамата си от TONE Bluetooth слушалки по време на световния конгрес за мобилни технологии MWC 2016 в Барселона, Испания между 22-25 февруари. Освен страхотен дизайн, новият TONE Platinum може да се похвали с невероятно аудио качество благодарение на сътрудничеството между LG и Harmon Kardon.

Благодарение на етикета с платинено качество от Harmon Kardon, най-новият TONE Platinum е подходящ, както за професионалисти, така и за запалените любители на музиката. LG използва балансиран дизайн на звуковия модул Balanced Armature за най-новия си TONE Platinum модел, за да минимизира изкривяването на звука. Този дизайн по принцип се използва от жични слушалки от висок клас. В допълнение, алуминиевият корпус, в който е интегрирана самата слушалка, допринася за още по-доброто предаване на звука.

Слушалките имат aptX™ HD аудио кодек, благодарение на който звукът през Bluetooth е с качеството на звук от CD и възпроизвежда всички аудио честоти, минимизирайки латентността, като значително намалява побитовата скорост без да влияе на качеството на звука. Този премиум модел слушалки има и двойни микрофони, които премахват шума и позволяват да провеждате разговори с кристален звук, дори и на най-шумните места.

Луксозно изглеждащото алуминиево покритие на TONE Platinum допринася за красивия външен вид на тези премиум слушалки, а ергономичният дизайн позволява на потребителите да носят слушалките с часове без да усетят дискомфорт. За да допринесе още повече за удобното ползване на слушалките, LG добавя и гласови команди, чрез които можете да приемате обаждания, а приложението Tone & Talk е подобрено и вече поддържа Voice Memo и Find Me на всеки Android смартфон (версия 4.1 или по-висока).

“LG TONE Platinum е въплъщение на иновативни технологии, чиято цел е да осигурят премиум аудио качество, съчетано с дизайн, който вече е познат на милиони клиенти по света,” каза Майкъл Парк, вицепрезидент и отговарящ за бизнес дивизията за Иновативни устройства за лично ползване (Innovative Personal Devices) в LG Electronics. “Продуктите LG TONE нямат еквивалент в света на безжичните Bluetooth слушалки – сегмент от ключово значение за растежа на нашия бизнес с мобилни технологии.”

Чудесно е, че работихме в сътрудничество с LG за слушалките LG TONE Platinum,” каза Майкъл Маузер, изпълнителен вицепрезидент и президент на дивизията за потребителски продукти в Harman. “Harman Kardon има повече от 60 години опит при създаването на премиум и революционни аудио технологии. Когато продукт като LG TONE Platinum носи името на Harman Kardon, това означава че това устройство предлага първокласно аудио качество и изключителен дизайн.”

LG планира да пусне най-новия си модел слушалки на пазара в Съединените щати през март, след което ще последват Азия, Европа и Латинска Америка. Посетителите на конгреса за мобилни технологии в Барселона могат да разгледат новите TONE Platinum на щанда на LG в зала 3 на Fira Gran Via между 22-25 февруари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *