post

Веригата за бързо хранене KFC представи собствен смартфон, който излиза по случай 30-та годишнина от старта на работата на компанията в Китай.

Устройството се нарича KFC Huawei 7 Plus и е базирано на модела Huawei Honor 7 Plus. На задния капак е нанесен портретът на основателя на KFC полковник Сандърс, логото на Huawei и 1987 – годината на откриването на първия ресторант в Китай. Операционната система на смартфона е допълнена с фирмена тема, фирменото приложение на KFC и услугата K-Music, в която може да се избере мелодия, възпроизвеждаща се при всяко посещение на притежателя на смартфона в някои от 4000 ресторанта на KFC в Китай.

Апаратът е снабден с 5-инчов дисплей с резолюция 1280 × 720 точки, 4-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon 425 с честота 1,4 GHz, 3 GB оперативна и 32 GB постоянна памет с възможност за разширяване чрез картите microSD (до 128 GB).

Моделът KFC Huawei 7 Plus се предлага в лимитирана серия от 5000 броя. Цената му ще е около $162, а продажбите ще започнат от средата на този месец.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *