post

Третият модел iPhone, който Apple представи снощи е бюджетната версия iPhone Xr, чиято цена ще започва от 749 долара за 64 GB версия. Разликата с по-скъпите му сабратя разбира се е в дисплея, който тук е LCD, но това не означава компромис с качеството, тъй като компанията използва LCD Liquid Retina панел с диагонал 6.1 инча. Външно дизайнът на iPhone Xr е подобен на този на другите два модела, но той ще се предлага в 6 свежи разцветки – PRODUCT(RED), черно, бяло, синьо, коралово и жълто. Камерата му е единична 12 мегапикселова, но отново имаме Smart HDR за по-добри снимки, а батерията издържа цели 1.5 часа повече от тази на iPhone 8 Plus, по данни на самата компания.

Процесорът разбира се отново е A12 Bionic, а единственият компромис, който може би ще трябва да направите е липсата на поддръжка за 3D Touch функцията, но все пак приемливата цена може би ще осигури достатъчно доволни клиенти на този ефектен модел.

За съжаление, както твърдяха и слуховете, той ще се забави, а предварителните поръчки започват на 19 октомври, като в магазините iPhone Xr ще е наличен от 26 октомври.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *