post

Камерата на iPhone винаги е била пример за високо качество, като в крайна сметка се превърна в ключова характеристика на смортфоните на Apple. Компанията инвестира сериозно в научноизследователска и развойна дейност и постига все по-добри резултати, поставяйки нови стандарти за върхови постижения в цялата индустрия. Подчертавайки манията си за качество, през 2015 година тя разкри, че по камерата на телефоните й работат над 800 инженери и учени.

Както знаете, преди две седмици Apple представи новото поколение iPhone и два от моделите вече са на пазара. Те се конкурират пряко с Galaxy Note 8, който също вече се продава и можете да видите резултатите в следващото видео:

Най-доброто сравнение на камерите на Note 8 и iPhone 8 Plus е дело на You Tube канала SuperSat TV, а резултатите от дуела със сигурност ще ви изненадат. Разбира се „най-добрата камера на смартфон“ често е субективно определение, зависещо от личните предпочитания, но докато камерата на iPhone 8 Plus има по-добри цветове, тази на Note 8 показва повече контраст. В крайна сметка Note 8 като че ли печели състезанието, въпреки че DxOMark обяви наскоро, че iPhone 8 има най-добрата камера, тествана до сега там. Както е отбелязано и във видеото, качеството на снимките и при двата телефона може да е еднакво, когато се вземат предвид редица условия на снимане.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *