post

Huawei представи Watch GT заедно с новите си флагмани от серията Mate 20, който работи с LightOS и се използва за фитнес тракер. Това осигурява различен интерфейс и набор функции, но и една ключова възможност – удължен живот на батерията. Според компанията, часовникът може да работи две седмици с едно зареждане, като в това се включват известия, проследяване на сърдечния ритъм и GPS.

Huawei Watch GT използва иновативен интелигентен алгоритъм за икономия на енергия, който позволява динамично превключване между режимите, в зависимост от активността на потребителя. Това осигурява максимален живот на батерията до две седмици, а освен това двуядрената архитектура дава възможност притежателят му да се радва едновременно на мощност и висока ефективност. Watch GT има 1.39 инчов AMOLED дисплей, 5ATM водоустойчивост и Truseen 3.0 технология за по-точен сензор за сърдечен ритъм. Той поддържа цялостно проследяване на спортна дейнист, като упражнения на закрито, бягане, планинско катерене, колоездене и плуване, а анализът на сърдечната честота позволява на потребителите да тренират безопасно и здравословно.

Цената та спортния вариант е 199 евро, а класическият ще можете да купите за 249 евро, но Huawei все още не е дала подробности за премиерата му в световен мащаб.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *