post

Новият флагман на Huawei, P11 ще дебютира през първото тримесечие на следващата година , стана ясно след официалното коледно събитие в Германия, на което представители на китайския гигант разкриха част от плановете му.

Според тяхната информация, новите продукти на компанията ще бъдат фокусирани върху камерата и изкуствения интелект, а наследникът на P10 съвсем логично ще дойде с подобрения именно в тези две области, въпреки, че конкретни характеристики така и не бяха обявени.

Това обаче потвърждава едно по-ранно изказване на представител на Huawei, който заяви, че P11 най-вероятно ще дебютира на мобилния конгрес MWC 2018 в Барселона, който стартира на 26 февруари и може би е съвсем логично, след като премиерата на P10, също беше на MWC тази година.

Според последните слухове се очаква Huawei P11 да има тройна 40 мегапикселова, основна камера и 23 мегапикселова предна такава, 5.8 инчов AMOLED дисплей от край до край, подобен на този на iPhone X, а чипът, който го захранва ще бъде Kirin 970 с интегриран невронен копроцесор. Оперативната му памет ще е 8GB, а вградената – 128 GB, като всичко това ще се захранва от 4000 mAh батерия с поддръжка на бързо зареждане.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *