post

Още от утре – 13 април –  двата флагмана на Huawei, чиято световна премиера беше преди броени дни, вече са в магазините на VIVACOM.

Huawei P10 lite е олекотена в ценово отношение версия на ключовия за бранда модел Р10, която пристига в два стилни цвята – черен и син, а вкрая на месеца и в златист.

Заобленият  корпус  с метална рамка, двустранно 2.5D извито стъкло и 5.2-инчов Full HD LTPS дисплей го прави идеален, като за работа, така и сърфиране с бързата 4G мрежа на VIVACOM.

Vivacom Huawei P10Обновената версия на популярния Huawei P9 lite разполага с основна 12-мегапикселова камера с бърз фокус (0.3 сек), двойна LED светкавица и апертура f/2.2 за висококачествени снимки и при ниска осветеност. Задната 8-мегапикселова селфи камера предлага специален портретен режим за по-чисти и ярки селфита с буке ефект.

Huawei P10 lite разполага с Kirin 658 процесор с намалена консумация на енергия, а потребителският интерфейс е бърз, интуитивен и лесен за навигация. Производителите са помислили и за високото ниво на сигурност за личните данни. Те са защитени, благодарение на сензора за пръстови отпечатъци, който отключва за едва 0.3 секунди.

Huawei P10 Plus е  дългоочакваният  луксозен флагман на производителя за първата половина на 2017 г. Изключителният смартфон е с тънък, метален,  плавно заоблен корпус и 5.5-инчов Quad HD дисплей. Той е оборудван с с 128GB вградена памет и 6GB RAM.

Акцент и при него е двойната камера. За посветените във фотографията, апаратът Leica е издигнат в култ, с него някои от най-големите световни имена са правили своите портрети и корици на списания. Камерата на Huawei P10 Plus e  Leica Dual 2.0 Pro Edition. С двете си SUMMILUX-H лещи с по-висока апертура f/1.8 (f/2.2 в P10), тя пренася портретната мобилна фотография в следващото измерение. Снимките, заснети с нея, са със съвършен 3D ефект на осветеност, който се постига и при липса на достатъчно светлина.  Камерата е с прецизен монохромен детайл с нов черно-бял буке ефект и развит двоен хибриден зуум при микро кадри.Vivacom Huawei P10

Hовият най-мощен процесор Kirin 960 – 4xCortex A73 2.4GHz + 4xCortex A53 1.8GHz прави света по-бърз. Той осигурява отлично качество при високи скорости на снимане, при работа с приложения, мултитаскинг и, разбира се, при браузване в 4G мрежата.

Huawei  P10 Plus идва и с ново поколение зарядно, което само за 30 минути зарежда телефона така, че да осигури 4 часа активна безпроблемна работа с него, а екранът му е от закалено стъкло, което се чупи много трудно и не се драска.

Сензорът за пръстови отпечатъци е на предния бутон, за да съхрани поверителните данни на потребителя.

Vivacom Huawei P10_1Huawei P10 Lite може да бъде закупен на изплащане на цена от 15,90 лева на месец или 349,90 лв. при закупуване в брой с план VIVACOM Smart XL.

Huawei P10 Plus е на цена  49,90 лева на месец на изплащане или 1009,90 лв. при закупуване в брой с план VIVACOM Smart XL.

Повече информация за промоцията и продуктите и услугите на VIVACOM можете да откриете на www.vivacom.bg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *