post

Устройството е налично и на българския пазар

В динамичния свят на съвременни и усъвършенствани технологии потребителите търсят безкомпромисни устройства, които отговарят на техните най-големи очаквания. Затова през тази година Huawei лансира таблета MediaPad M3 Lite 10 – продукт, при който невероятният съраунд звук, висока ефективност и най-доброто качество на изработка, се комбинират заедно.
Съраунд звук, който пленява
Huawei MediaPad M3 Lite 10 е продукт, който изненадва потребителите със своя звук. Той предлага превъзходно изживяване при слушане, благодарение на четирите високоговорителя, сертифицирани от легендарния аудио производител Harman Kardon. Освен тях Huawei предлага и технологията Super Wide Sound 3.0 и Smart Channel Switch. SWS 3.0 автоматично определя аудио настройките според начина, по който потребителят използва устройството, ако слуша музика или гледа видео. Въз основа на позицията на устройството – портретен или пейзажен режим – Smart Channel Switch винаги ще предоставя най-добър звук, настройвайки звука в левите и десните високоговорители.
MediaPad_M3_Lite_10_sound
Грижете се за очите си
С M3 Lite 10 потребителите получават 10,1-инчов дисплей с FHD резолюция, задвижвана от CLARIVU3.0 технология. Дисплеят е много ярък и има страхотни ъгли на гледане. Технологията осигурява удобно изживяване за четене с минимална яркост от 6 нита. Подсветката има подобрен динамичен контрол на яркостта на екрана, за да се избегнат внезапни промени и да се направи по-приятно използване на устройството. За вечерта потребителите могат да включат специалния режим за защита на очите, който изключва синята светлина и щади очите. Компанията-производител оборудва таблета с батерия с капацитет 6600 mAh, която позволява на потребителите да гледат HD филми с продължителност до 10 часа и видео възпроизвеждане до 31 часа, както и 550 часа в режим на готовност.

Наслаждавайте се на макс
Благодарение на своя хардуер и софтуер, Huawei MediaPad M3 Lite 10 предоставя на потребителя безпроблемно и незабравимо изживяване. Таблетът работи с 64-битов осемядрен процесор Qualcomm MSM8940. Оперативната RAM памет и паметта за съхранение зависят от версията на модела и варират от 3GB + 32GB до 4GB + 64GB. Тези спецификации гарантират, че дори и най-взискателните игри ще работят гладко и всяко приложение ще стартира незабавно. Интернет връзката също е супер бърза. M3 Lite 10 поддържа LTE категория 4 и Wi-Fi 802.11ac. Удобството на използване се затвърждава от операционната система Android 7.0 и най-новия интерфейс EMUI 5.1.
MediaPad_M3_Lite_10_display
Съхранявайте без колебание
Тъй като потребителите съхраняват все по-важни данни на своите устройства, сигурността им се превръща в една от най-важните характеристики. Huawei MediaPad M3 Lite 10 е оборудван със сензор за пръстови отпечатъци за машинно обучение, който непрекъснато подобрява неговата прецизност и позволява отключване на функциите в рамките на по-малко от 0,4 секунди. Освен отключването на устройството, сензорът за пръстови отпечатъци може да се използва и за сигурно съхранение на снимки, видеоклипове и други документи или файлове. Допълнителните функции позволяват на потребителите да навигират лесно и между приложенията.

Усетете качеството на изработка
Осигуряването на най-добрата производителност не е достатъчно за Huawei. Корпусът на MediaPad M3 Lite 10 е изработен от алуминий, използван в авиокосмическата индустрия, за да осигури удобно и приятно захващане. Металният гланц, 5-осовите CNC техники и триизмерните заоблени ръбове правят M3 Lite 10 да изглежда чудесно и в същото време елегантно.
Huawei MediaPad M3 Lite 10 е таблет от ново поколение. Красивият кейс, изработен от най-добрия алуминий, съдържа спецификация от най-висок клас – бърз процесор и дисплей с много висока разделителна способност, заобиколен от четири високоговорителя, предлагащи най-високото качество на звука, осигурено от Harman Kardon.

MediaPad_M3_Lite_10_usability

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *