post

 

Бъдещето на мобилните компютърни устройства придобива ново измерение с новия HUAWEI MateBook X Pro, HUAWEI MediaPad M5 и първия в света 3GPP 5G CPE рутер

 

Надграждайки своя успех в производството на красиво проектирани и мощни високотехнологични мобилни устройства, потребителското звено на Huawei представи първия в света ноутбук HUAWEI MateBook X Pro с Fullview дисплей, таблетът HUAWEI MediaPad M5 и първото потребителско устройство, поддържащо световно признатия 3GPP телекомуникационен стандарт за 5G. Със зашеметяващите нови дизайнерски актуализации и изключителните постижения в областта на производителността, тези нови устройства демонстрират силата на технологията, за да осигурят на потребителите иновативни компютърни преживявания.

 

„В Huawei сме водени от представата за изцяло свързан помежду си свят – и за да постигнем тази цел, инвестираме много в проучвания и развитие, за да разберем начина, по който хората са свързани с технологията“ – казва Ричард Ю, главен изпълнителен директор на Huawei Consumer Business Group. „Нашата мисия е да надхвърлим способностите на технологията досега. С представянето на новия MateBook X Pro, HUAWEI MediaPad M5 и първия в света 3GPP 5G CPE рутер, ние работим, за да изпълним обещанието да създаваме устройства, които ще направят пробив в бъдещето на технологични изживявания.“

 

  • HUAWEI MateBook X Pro – изключително тънък, но зареден с всички изисквани функционалности, 13,9-инчов ноутбук с изцяло нов 3K сензорен HUAWEI FullView дисплей и 91% съотношение на екрана към тялото. Захранван от 8-о поколение Intel® Core ™ i7/i5 процесор, ноутбукът разполага с издръжлива батерия с 57.4Wh типичен капацитет и дискретен NVIDIA® GeForce® MX150 GPU (графичен процесор) с 2GB GDDR5 – което го превръща в един от най-леките и същевременно мощни преносими компютри на пазара. HUAWEI MateBook X Pro включва иновативна аудио система Dolby Atmos с персонализирани високоговорители. С нейна помощ звуците обгръщат пространството около нас и ни карат да се чувстваме като част от действието.
  • MateBookXPro_0225
  • HUAWEI MediaPad M5 – ергономично проектирани с 2.5D стъкло и 2K дисплей, елегантните и мощни 8,4-инчови или 10,8-инчови таблети MediaPad M5 разполагат с два или четири стерео високоговорителя Harman Kardon. Технологията HUAWEI Histen осигурява потапяне в 3D аудио през високоговорителите и поддържа висококачествено аудио, отличаващо се с изключително качество на звука. 10,8-инчовият HUAWEI MediaPad M5 Pro е снабден с ултра прецизна писалка HUAWEI M-Pen, включваща 4 096 нива на чувствителност към натиска, за да записваме бележки, рисуваме и проектираме по-лесно и без усилия.
  • 3GPP Standard 5G CPE – потребителският рутер HUAWEI 5G CPE поддържа световно признатия 3GPP телекомуникационен стандарт за 5G. Предлага се във вътрешни и външни конфигурации, осигурява супер бързи скорости на връзката – до 2Gbps и може да работи както с 4G, така и с 5G мрежи. Съдържа собствен чипсет Balong 5G01 (първият в света търговски чипсет със стандарта 3GPP), който поддържа всички 5G честотни ленти, включително sub-6GHz и милиметрови вълни (MMW).

 MediaPadM5_0225

 

За Huawei Consumer Business Group

С 16 центъра за проучване и развитие в страни като Германия, Швеция, САЩ, Русия, Индия и Китай, услугите и продуктите на Huawei се разпростират в повече от 170 държави, обслужвайки повече от една трета от световното население. Huawei се нарежда на трето място по поръчки на мобилни телефони за 2014 г. Като една от трите бизнес групи на Huawei, Huawei Consumer BG предлага мобилни телефони, високоскоростни мобилни устройства, домашни устройства и облачни услуги. Глобалната мрежа на Huawei се гради на 20 години опит в телеком индустрията и е посветена на това да предоставя последните технологични развития на потребителите по света.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *