post

Всеки потребител, закупил Huawei P10 Plus, P10 или P10 lite  в периода 10 юли – 20 август, получава безплатно аксесоар: външна батерия, супер бързо зарядно за автомобил или селфи стик и трипод в едно

Huawei съобщи, че започва от днес нова лятна промоционална кампания под мотото „Стартирай лятото“. От 10 юли до 20 август, всеки нов закупен смартфон от едноименната P серия за 2017 година на Huawei, идва с интересен подарък. При покупка на Huawei P10 Plus потребителите получават безплатно външна батерия, при P10 – супер бързо зарядно за автомобил, а при P10 lite изненадата е селфи стик и трипод в едно. По този начин най-запалените потребители, които търсят качествен нов смартфон за своето ежедневие, ще се сдобият с още един атрактивен и полезен аксесоар за летните месеци. Продажбите започват в мрежата на мобилните оператори Мтел, Теленор и Vivacom, в големите вериги за електроника, както и в някои онлайн магазини.

Лятната кампания на Huawei е в резултат на международно проучване Huawei Summer Barometer, което маркира основни технологични потребности за европейските потребители. Оказва се, че 95% от младите хора (18 – 24 г.) използват своите смартфони за снимки, а над 73% от всички участващи в проучването, правят емоционални селфи кадри. Повече от 70% разчитат на своите телефони за карти и GPS навигация. Именно тази активна употреба на смартфоните изтощава техните батерии и не е изненадващо, че почти всеки втори млад европеец използва външна батерия или други аксесоари, които превръщат споделянето на съдържание и сърфирането в по-приятно изживяване.

Huawei summer set2

Нашето изследване показа, че специалните аксесоари, които придружават и допълват смартфоните, са от голямо значение за потребителите, особено по време на летните пътешествия и почивки. Затова пускаме тази промоция, насочена към хората, които са настроени за едно вълнуващо лято, споделяно с близките и приятелите чрез смартфоните ни P10 Plus, P10, и P10 lite, в комбинация с атрактивен аксесоар“, споделя Лонгруи Цио (Джефри), директор отдел „Потребителски устройства” за Huawei България и Македония.

Допълнителната външна батерия AP08Q, част от подаръчните аксесоари, предоставя до 10 000 mAh заряд, позволявайки до три зареждания на P10 Plus , а благодарение на портовете USB C и микро USB, може да бъде заредена с практически всяко зарядно устройство на пазара. Батерията е съвместима с технологията за супер бързо зареждане на Huawei, която позволява почти два пъти по-бърз заряд на P10 Plus, спрямо други стандартни източници на ток. Необходими са по-малко от 30 минути за зареждане на батерията на смартфона до 50%.

Зарядното за кола AP38 работи също със Super Charge технологията. Така ако потребителите са забравили да заредят телефона, ще се нуждаят от само половин час на път, за да не се притесняват за батерията си през целия ден.

Selfie stick

Третият подаръчен аксесоар – селфи стик AF14 има бутон за заснемане, поставен върху самата дръжка. Потребителите могат много лесно да направят няколко снимки, без да бързат или да докосват дисплея на смартфона. Поставянето на подходящия AF14 изход в жака за слушалки дава възможност да се контролира затвора на камерата и записа на видео с бутон върху дръжката. Когато потребителите имат нужда от трипод, за да заснемат снимка с таймер или стабилно видео, дръжката на стика може да се разгъне в три удобни крачета, на които да е поставена стойката. Така този аксесоар е не просто с висока функционалност, но и изключително лек и идеален за летните преживявания.

Повече информация за кампанията може да бъде намерена на сайта на Huawei http://consumer.huawei.com/minisite/bg/summer/ или в сайтовете на мобилните оператори и партньори.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *