post

На ексклузивно събитие вчера Huawei представи на българския пазар дългоочаквания Huawei P9. Флагманът с двойна камера поставя нов стандарт в смартфон фотографията и е първият, разработен съвместно с легендарната марка за фотооптика Leica. Моделът преоткрива снимането със смартфон, давайки възможност на потребителите да улавят едновременно цветни кадри с дълбочина и яркост и удивителни черно-бели изображения. RGB сензорът на Huawei P9 записва информацията за цветовете, докато монохромната камера улавя силуетите и детайлите във висока резолюция.

За доброто настроение на гостите по време на премиерата на P9 в България се погрижиха Мария Силвестър и Любо Киров. Един от вълнуващите моменти от събитието беше представянето на пълната версия на новата телевизионна реклама на Huawei P9 с участието на Хенри Кавил и Скарлет Йохансон, глобални посланици на серията Huawei P9. Показвайки събирането на две световни звезди в Шанхай и Холивуд, рекламният клип символизира партньорството между Huawei и Leica и динамичната комбинация от автентични цветове с монохромна детайлност.

Встъпването на Huawei P9 на българския пазар е важна стъпка от развитието ни. Водещият смартфон с две камери, разработен съвместно с легендарната марка Leica, вече е в продажба в партньорската ни мрежа. Вярваме, че с този уникален модел, издигащ мобилната фотография на немислимо преди години ниво, ще предоставим неповторимо изживяване на българските потребители“ сподели Джеферсън Жанг, директор отдел „Потребителски устройства”, България и Македония, в Huawei.

Преоткриване на смартфон фотографията

Интегрирайки дизайна и инженерното превъзходството на Huawei и Leica в една смартфон фотографска система, Huawei P9 съчетава най-добрия в своя клас хардуер и софтуер, от оптични лещи, през сензори, до алгоритми за обработка на изображението, давайки възможност на потребителите да заснемат кадри с най-високо качество. В смартфона е вградена система Leica Summarit H 1:2.2/27 ASPH от две камери с 12 MP цветен (RGB) и 12МP монохромен сензор. Изображенията от всеки сензор се комбинират в перфектния кадър, придавайки неповторимия Leica почерк на изображенията. Двете задни камери на P9 работят в синхрон, за да позволят на потребителите да създават изображения с изключителни детайли, дълбочина и цвят. Характеристиките на Huawei P9 изпъкват при снимки в по-тъмни условия, тъй като дизайнът на двойната камера гарантира улавянето на повече светлина и детайли.

Huawei P9 притежава три цветни режима, за да пресъздаде възможно най-добре стила на Leica фотографията. В „Стандартен режим“ цветовете са натурални, с режим „Ярки цветове“ снимките придобиват неповторимия Leica почерк, а в режим „Гладки цветове“ могат да се уловят плавни преходи без да се прави компромис с остротата на изображението. Развивайки технологията за хибриден фокус в новия флагман, Huawei постига улавяне на изображенията с недостижима скорост, точност и устойчивост. Високата светлочувствителност на камерата на P9 позволява на потребителите да експериментират с иновативни визуални ефекти, за да създадат уникални изображения и съдържание.

Операционни възможности

Huawei P9 е оборудван с мощност, свързаност и скорост, които всеки един потребител на висок клас смартфон, очаква да получи от Huawei. С 5.2 -инчов дисплей, P9 притежава новия Kirin 955 2.5G Hz 64-bit ARM процесор за отлично мобилно представяне. 3,000 mAh батерия с висока плътност и голям капацитет дава на потребителите невероятна мобилност и живот на батерията. Huawei P9 също защитава личната информация на потребителите с помощта на водещата биометрична технология за пръстови отпечатъци на Huawei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *