post

На 8 февруари, по време на специализирана ИТ конференция, HP ще представи за първи път на българския пазар новите си решения за Интегрирана инфраструктура (Converged Infrastructure) с акцент в областта на мрежовите технологии:

– HP Networking Portfolio: „Колко мрежови операционни системи са необходими, всъщност?”

– HP Network Management – IMC: „Може ли цялата мрежа да се управлява с един единствен софтуер?”

– IRF – Решение за високопроизводителна виртуализация на комутатори – или „Правите ли разлика между Стакинг и Клъстеринг?”

– Новото решение за сигурност от HP TippingPoint – защита на цялата ИТ инфраструктура още от мрежата

– Open НР Network Ecosystem (ONE) – вече има възможност за избор на множество разнообразни мрежови приложения, от водещите доставчици в съответната област, сертифицирани за работа на HP Networking хардуер

Новите решения са част от HP Converged Infrastructure инициативата, която осигурява на клиентите интегрирани сървъри, системи за съхранение на данни, мрежови технологии и софтуер.

Интегрираната инфраструктура е идеален фундамент за доставка на услуги от приложенията, защото предлага отворена архитектура, която е високооптимизирана и се управлява по унифициран начин.

Чрез решенията на HP Networking за първи път клиентите могат лесно да интегрират многобройни мрежови инфраструктурни технологии – LAN, WAN, Wi-Fi, UC, VoIP и сигурност, които могат да бъдат управлявани от един екран.

Решенията значително намаляват годишните разходи, свързани с мрежите

Според проучване на IDC, решенията на HP ProCurve, (в момента част от HP Networking портфолиото) са помогнали на клиенти да постигнат до 54% намаляване на разходите си за инфраструктура, при увеличение на ИТ производителността с до 28% и с до 18% нарастване на цялостната продуктивност.

HP осигурява намаляване на разходите и опростяване на инфраструктурата чрез всеобхватни решения „от край до край”, предоставяни от автоматизирани центрове за обработка на данни.

Унифицираното управление на жичните и безжични мрежи централизира и опростява цялостното управление на ИТ инфраструктурата.

Новите мрежови технологии в портфолиото на НР ще бъдат представени за пръв път пред българските специалисти по време на конференция под наслов „Change the rules of networking”. Тя ще се проведе на 8 февруари, от 9.30 часа, в централния офис на НР България, на адрес: София, бул. „Околовръстен път” 258.

Участието в конференцията е безплатно, а регистрацията може да бъде направена на адрес www.hpnetworking-reg.com или на телефон 02/958 60 73.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *