post

HP представи новите серии HP LaserJet Pro M15 и M28 – най-малките в света лазерни принтери в този клас, разработени в подкрепа на малкия бизнес, които дават възможност за бърз и продуктивен печат и са идеални за всяко пространство.

Бизнесът се развива и възникват нови възможности. Според Световния Икономически Форум (WEF) малките бизнеси образуват до 99% от частния сектор в Обединеното кралство, например.

„Икономиката на микро бизнесите никога не е била по-силна и днес предприемачите търсят по-малки по размер продукти, които да заемат по-малко място и да работят добре“, коментира Премал Кази от HP Inc. “Ние проектирахме нашата нова LaserJet Pro линия да бъде лесна за употреба, със съобразени размери и достъпна цена, за да им дадем възможност те да се фокусират по-успешно върху управлението на бизнеса си, независимо дали това се случва от домашен офис, споделено работно пространство или в движение.“

30% по-малки от предишното поколение, принтерите HP LaserJet Pro M15 и M28 са високи колкото стандартен размер молив или среден размер смартфон. Принтерите разполагат с елегантен компактен дизайн, който се вписва навсякъде. Те могат да печатат със скорост от 18-19 страници в минута, позволявайки на потребителите бързо да приключват проекти с кратки срокове.

 

Принтерите са интуитивни, с опростен дизайн и автоматично пестят енергия, благодарение на HP Auto-on/Auto-off технологията. В допълнение, предварително заредените касети помагат на потребителите да получават качествени документи, веднага щом разопаковат своя принтер.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *