post

Honor, водещият смартфон бранд, представи официално Honor 8X в Прага – смартфон, който умело съчетава съвременни топ технологии с изящни форма и външен вид.

Вдъхновен от философията на минималистичния дизайн и използването на технологията чип-върху-филм (COF), новият модел разполага с 6.5-инчов FullView дисплей с 91% съотношение екран към тяло и с 2.5D двойно текстурирано стъклено тяло в цвят аврора (Aurora) и с решетъчен ефект, символизиращо дързост и амбициозност. Honor 8X ще бъде наличен в България от 19 октомври на цена от 599 лв. Цветовете, от които ще могат да избират потребителите, са черен, син и червен.

Новият Honor 8X демонстрира типичните за бранда Honor смели идеи и дизайнерска иновативност чрез изключителните си технологични характеристики, поразителен минималистичен дизайн и изтънчена изработка. Използвайки един по-научен подход спрямо естетиката, при Honor 8X брандът успява да постигне правилния баланс между функционалност и красота, който е уникален за пазара.

Топ характеристиките, които ще откриете при Honor 8X, включват:

  • Голям 6.5-инчов екран с изключително ясна картина: Honor 8X е оборудван с 6.5-инчов дисплей Full-View 2.0 с ноч и съотношение 19.5:9. Това е близко до съотношението 21:9, което се използва в кино салоните, и позволява на потребителите да се наслаждават на удивителни кадри на смартфон екран. Моделът има изключително елегантен дизайн и минималистични размери: 5.5 инча дължина и дебелина на тялото едва 7.8 мм.
  • 91% съотношение „екран към тяло“ в компактни размери: Съотношението „екран към тяло“ е от ключово значение при дизайна на смартфони. При Honor 8X, Honor използва усъвършенствана технология чип-върху-филм (COF) и патентована антена, за да намали ширината на долната рамка до едва 4.25 мм и да постигне 91% съотношение „екран към тяло“. Така по тези показатели моделът превъзхожда повечето флагмани.
  • Минималистична дизайнерска концепция с поглед към естетиката: При Honor 8X са използвани метална средна рамка и 2.5D двойно текстурирано стъкло с алуминиева структура с решетъчен ефект, които придават на телефона елегантен външен вид и приятно усещане при допир. Задният панел е изграден от 15 слоя стъкло, които под ъгъл отразяват светлината по ефектен и различен начин. Потребителите могат да избират между черен, червен и син Honor 8X и така да изразят своя собствен стил и индивидуалност.
  • Защита на очите: Нараства обществената загриженост относно синята светлина, с която очите ни са облъчвани от екраните на различни електронни устройства. Honor 8X използва ново поколение режим за очен комфорт (Comfort Eye mode), сертифициран от TüV Rheinland, който при активиране може да намали излъчването на синята светлина от екрана и да предотврати умората на очите. Смартфонът също така разполага с технология за четимост при слънце, която позволява на потребителите да виждат екрана ясно при пряка слънчева светлина, както и с нощен режим, който прави четенето преди сън по-удобно.

Джордж Дзао, президент на Honor, заяви: „С новия Honor 8X, Honor въвежда нови стандарти при постигането на точния баланс между цена, качество, дизайн и производителност. Honor 8X не е просто красиво въплъщение на минимализма, а е пътеводител, който показва, че водещите характеристики и високото качество не изискват непременно високи цени. Honor 8X ще отговори и даже ще надмине очакванията на потребителите, които не искат да правят компромис, когато избират телефон – било то с цената, производителността или външния вид.“

По време на събитието в Прага Honor и Red Bull също така обявиха началото на стратегическо партньорство между компаниите за региона на Централна и Източна Европа. „Honor и Red Bull са имали редица успешни събития заедно. Сега нашата обща цел е да разширим и укрепим партньорството си на ключовите пазари в целия регион. Виждаме 100% съвпадение между нашите разбирания за корпоративни цели, позициониране на бранда и целеви аудитории. Това неизменно ще бъде печеливша колаборация и за двете марки“, обобщи Джордж Дзао.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *