post

Новите смартфони Google Pixel 3 и Pixel 3XL ще бъдат представени на 4-ти октомври. Това става ясно след като самата компания е публикувала датата на един от своите вътрешни сайтове, съобщава BusinessInsider.

Google е публикувала информацията на платформата FameBit. Това е сайт, в който всякакви компании и брандове могат да публикуват плановете за своите продукти. Сайтът е за YouTube канали, чийто създатели да следят какво ново ще се появява на пазара, за да могат да правят клипове по темата.

Според “профила” на Pixel 3, устройството ще изглежда като оригиналния Pixel. Най-вероятно нарочно е използвана стара снимка, която да не разкрива дизайна на новия модел.

Датата на представяне на телефона изглежда съвсем логична. Предишните модели също бяха представени точно на 4-ти октомври.

Google не дава конкретни характеристики на модела. Във FameBit компанията казва, че търси създатели на видео от Канада, които нямат Pixel телефон, но “биха желали” да сменят своя телефон с такъв. Компанията предлага тези хора да пробват телефона за определен период от време и след това да направят видео, в което да споделят впечатленията си, като целта е клиповете да бъдат публикувани на 4-ти октомври.

Това означава, че Pixel 3 вече е напълно готов и Google има достатъчно произведени бройки, за да може да ги раздава предварително почти два месеца по-рано от официалния дебют.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *