post

Преди няколко месеца Google представи Google One, новата си абонаментна програма за получаване на повече пространство в Google Drive и др. През последните няколко седмици компанията бавно прехвърли съществуващите абонати на Drive към членство в Google One, а от вчера новите потребители в САЩ, вече могат да се запишат за нея. Плановете на Google One стартират от опцията 100 GB за 1.99 долара, като предоставят още 200 GB за 2.99 и 2 ТВ за 9.99 долара. Ако имате нужда от повече място за съхранение, Google ще ви продаде 10 ТВ, 20 ТВ И 30 ТВ на цени между 99.99 и 299.99 долара месечно.

Хубавото на тези планове е, че можете да споделяте мястото с до пет члена на семейството си, а Google обещава и допълнителни обнуси, като 24/7 поддръжка, чрез която експерти ще ви помогнат да си отговорите на въпросите, свързани с продукта. Друг бонус е, че получавате оферти за хотели, когато ги търсите в Google Maps, карти за Google Play, а скоро ще има и покупки в Google Store, чрез Google Express.

Струва си да се отбележи, че One е много потребителски продукт, а за бизнеса G Suite остава начина да се получат допълнителни услуги и функции. Към момента Google One е достъпна само в САЩ, но скоро ще достигне и други държави.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *