post

С атрактивно събитие в магазина на GLOBUL до метро станция „Св. Климент Охридски” в София стартира представянето на Generation GLOBUL – първите абонаментни програми на оператора, разработени специално за младите потребители на възраст от 14 до 24 години.

Гостите на събитието бяха изненадани с акробатични номера, подаръци и представяне на тарифите под мотото: „Прави каквото си искаш!”.

Трите нови младежки програми на GLOBUL предлагат до 4000 безплатни минути и 2000 SMS и достъп до интернет през мобилния телефон срещу изгодни месечни такси от 6,90, 9,90 или 12,90 лв.

Първите две програми включват 2000 минути и още толкова SMS-и към 5 или 10 номера в групата „За Приятели”, допълнителни 2000 минути за разговори към всички абонати в мрежата на оператора всеки ден в часовия интервал между 22:00 и 08:00 и през целия уикенд, както и 10 MB интернет трафик.

Потребителите, които изберат тарифния план от 12,90 лв. на месец, ще могат да се възползват от 2000 безплатни минути и 2000 SMS-а в мобилната мрежа на GLOBUL, както и от включени 25 MB мобилен интернет.

Промоционалните условия, с които стартират Generation GLOBUL, позволяват на потребителите да използват неограничен мобилен интернет трафик до 31.12.2010 г., като в зависимост от избрания тарифен план първите 10 или 25 MB ще се предоставят при максимална скорост.

Абонатите на Generation GLOBUL получават и кредитен лимит от 30 лв. на месец, който при желание от страна на клиента може да бъде увеличен.

„GLOBUL за пръв път предлага абонаментни програми, създадени единствено за младите хора – една динамична, модерна и изискваща аудитория, която активно използва новите технологии. Нашата цел беше да дадем дори и на най-младите потребители уникална възможност да общуват свободно както в интернет, така и в мобилната мрежа на GLOBUL”. – каза Петя Златева, директор „Продукти и услуги” на GLOBUL.

Програмите Generation GLOBUL са валидни за нови и настоящи абонати при подписване на двугодишен договор с автоматично активиране на услугата „Електронна фактура”, достъпна безплатно след еднократно регистриране на интернет портала на оператора –  my.globul.bg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *