Организаторите на Sofia Game Night – Goethe institute и Game Dev Summit предоставят безплатен щанд на всяка българска game dev компания, независимо студио или създатели на настолни игри

За трета поредна година изложението ще обедини българските създатели на игри под общото наименование Games Made in Bg и ще бъде част от второто издание на Sofia Game Night – платформа посветена на игрите в цялото им разнообразие, осъществяваща се с генералната подкрепа на The Stars Group. Към момента в списъка на изложителите са както големи студиа като Imperia Online, XS Software и Creative Assembly, така и успешни инди компании като Seven Bulls, Dreamteck, Kipi Interactive и др.

Тази година, освен създатели на видео и настолни игри, в изложението, което ще се проведе на 2-ри ноември 2019 г. в – Goethe institute (ул. „Будапеща“ 1)  ще се включат организации и институции, които имат пряко отношение в развитието на сектора у нас, като Софийски университет „Свети Климент Охридски“ с екипа на магистратура „Дигитални медии и видео игри“, Sofia Investment Agency и др.

В рамките на Games Made in Bg посетителите ще имат възможност да се запознаят и тестват най-новите български разработки, както и да научат повече за процеса по тяхното разработване, а самите компании да се срещнат директно със своята публика.

Ако сте част от тази индустрия и имате какво да покажете – свържете се с екипа на Sofia Game Night, за да получите безплатен щанд. Краен срок за участие: 15 октомври на адрес: https://forms.gle/Lb4ZUwXnijar5eAaA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *