post

Samsung се надява да подсили функцията AR Emoji на своите Galaxy S9/S9+, благодарение на актуализацията, която ще ви позволи да създавате и споделяте аватари с лицата на героите от The Incredibles на Pixar. Компанията пусна ъпдейта на 23 май, като с него добави Mr. Incredible, Elastigirl, Violet, Dash, Jack-Jack и Frozone, които ще се присъедиянт към героите на Disney, Mickey Mouse, Donald Duck и Minnie Mouse.

Всъщност добавянето им едва ли е изненада, тъй като когато Мики и Мини направиха своя дебют през март, компанията обеща, че The Incredibles ще пристигнат в бъдеще, тъкмо навреме за премиерата на The Incredibles 2 на 15 юни. Дали обаче тези невероятни AR Emoji ще помогнат на гиганта да събуди интереса към своите флагмани?

С AR Emoji можете да изпращате персонализирани съобщения, като използвате предната камера на телефона, зада създадете стилизиран аватар с лицето на някои от анимационните герои, който да предаде съобщението ви. Функцията със сигурност предлага много опции за персонализиране, но в крайна сметка тя е само вариант на Animoji на Apple, която има по-сложна анимация и повече точност на образите. Въпреки всички тези критики обаче, собствениците на Galaxy S9/S9+ не игнорират AR Emoji, а компанията съобщи, че вече се изпращат над 6 милиарда съобщения дневно. За да добавите невероятните нови предложения, трябва да отидете в AR Emoji режим на камерата и да докоснете знака „+“, след което да изберете новия пакет, който да изтеглите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *