post

Нов слух твърди, че Samsung Galaxy S10 ще стартира в три варианта, като всеки модел ще има различна задна камера, а най-големият ще бъде с тройна такава.

Информацията идва чрез ETNews, която цитира добре познатия източник Ice Universe. Според него, Samsung планира да пусне три различни модела Galaxy S10 през първата половина на следващата година. Серията се разработва под кодовото име Beyond и в този ред на мисли Beyond 0 ще има 5.8 инчов дисплей и единична задна камера, Beyond 1 ще бъде със същия размер екран и двойна камера, а beyond 2 ще е с 6.2 инчов дисплей и тройна задна камера, като в доклада липсва информация за броя пиксели на сензорите.

Ако това се окаже истина, Samsung за пръв път ще пусне три различни модела от флагманската си серия по едно и също време, нещо, което Apple вече направи миналата есен. В доклада се цитират още някои предишни слухове, които визират сензира за пръстови отпечатъци, вграден под екрана, както и това, че компанията се готви да представи и отделен модел със сгъваем дисплей.

Ако Samsung действително работи върху устройство с тройна задна камера, ще бъде интересно да го сравним с Huawei P20 Pro, който вече е на пазара.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *