post

Нов доклад от далечна Корея, носи някои добри и лоши новини за феновете на Samsung. Той твърди, че Galaxy Note 9 и S10 ще дебютират по-рано тази година. Това разбира се има смисъл, като имаме предвид старта на миналогодишните S9/S9+, който беше изтеглен с един месец напред, както и фактът, че продажбите им не вървят много добре и са далеч под очакванията на компанията.

В светлината на това, ранния старт на Note 9 би бил приет добре от феновете на марката, но това ни води към лошата новина, че той най-вероятно ще бъде само скучна актуализация на своя предшественик.

Същият доклад, чийто източник е The Korea Herald твърди още, че производството на 6.38 инчовия дисплей за Note 9 вече е започнало миналия месец, което е с около месец по-рано от очакваното, а премиерата му може би ще е през август. Според източниците на изданието, Samsung планира да пусне Galaxy S10 по-рано, а слуховете твърдят, че той ще бъде първият смартфон на компанията с вграден под екрана сензор за пръстови отпечатъци. Новият доклад предполага, че неговата премиера ще се състои на CES 2019 в началото на януари.

Защо обаче компанията пришпорва премиерите на основните си модели? Тук докладът прави едно интересно предположение, че причината за този ход е сгъваемият смартфон Galaxy X, за който отдавна се носят слухове и дори беше потвърден от ръководството на гиганта, но след това стана ясно, че все още не е готов за премиерата си. Според The Korea Herald, Galaxy X ще дебютира на MWC 2019 в края на февруари, а производството на гъвкавите панели, нужни за него ще стартира през ноември. Така тази година се очаква да е сред най-скучните, по отношение на Samsung, но следващата ще навакса пропуснатото още в началото, ако можем да се доверим на корейското издание.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *