post

Galaxy S8 трябваше да е първият флагман на Samsung с двойна леща на камерата, подобно на iPhone 7 Plus, поне според някои слухове от началото на годината, но компанията явно промени намеренията си, след като трябваше да премести сензора за пръстови отпечатъци на гърба на устройството. Сега един нов доклад сочи, че Note 8 ще получи тази така търсена опция и това твърдение идва не от кого да е, а от известния анализатор Минг-Чи Куо, чието име сме свикнали да свързваме с бъдещите продукти на Apple.

Двойната камера на Galaxy Note 8 ще бъде много по-добра от тази на iPhone 7 Plus и вероятно ще е подобна на тази, която Apple ще използва в десетия си юбилеен модел iPhone тази година“ пише анализаторът.

Наред с това Note 8 ще получи и изключителния външен дизайн на Galaxy S8 и Infinity дисплей, а камерата му ще предлага 3х оптично увеличение, двойна светкавица и двойна оптична стабилизация на изображението.

Note 8 ще бъде с 6.4 инчов OLED дисплей с QHD+ резолюция, процесор Exynos или Snapdragon 835, според региона, за който е предназначен и сензор за пръстови отпечатъци на гърба, тъй като очевидно компанията няма да успее да усъвършенства технологията за вграждането му под екрана навреме за премиерата.

Задната камера ще има вертикална ориентация, нещо което отново сме чували във връзка с iPhone 8, а премиерата му се очаква тази есен, може би непосредствено преди тази на основния му конкурент от страна на Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *