post

Не тайна, че Samsung залага много на новия си фаблет Galaxy Note 8, след фиаското на Note 7 миналата година, когато той беше изтеглен от пазара, след поредица нещастни случаи, предизвикани от самозапалване на батерията. Много от детайлите и спецификациите на устройството вече са известни, въпреки че до премиерата му остават още две седмици.

Според последните прогнози на корейските медии обаче, в комплектът му ще бъде включен и оригинален калъф, изработен от прозрачна пластмаса, който покрива страните и задния панел на фаблета. Подаръкът е на стойност между 17 и 27 долара, което не е много, но все пак е по-добре от нищо, особено ако промоцията бъде валидна и за останалата част от света, извън Корея, където според спекулациите цената на Note 8 ще започва от 999 евро.

Освен това слуховете твърдят, че конфигурацията с 256 GB вградена памет вече е в процес на подготовка, докато до скоро се смяташе, че Note 8 ще дойде във варианти с 64/128 GB място за съхранение, като и трите модела ще имат 6GB оперативна памет.

Както вече знаете, Galaxy Note 8 ще дебютира на 23 август в Ню Йорк на официалното събитие Unpacked на компанията.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *