post

Fantastical е едно от найдобрите приложения за календар за iPhone, iPad и Apple Watch, а последната му версия носи нови функции за iOS 12 и watchOS 5, както и оптимизация за iPhone Xs Max, iPhone Xr и Apple Watch Series 4.

Освен, че вече поддържа новите 44 и 42 мм размери на дисплеите на часовниците, приложението има и нови Infograph и Infograph Modular лица, с различни опции, които могат да показват данни за деня, датата, предстоящите и текущи среща и напредъка ви през деня, както и да се персонализират в зависимост от това, кои данни са важни за самите вас.

Що се отнася до телефоните и таблетите, Fantastical вече поддържа iPhone Xs Max, както и все още неизлезлият на пазара iPhone Xr. Наред с това актуализацията носи и Siri Shortcuts, така че вече можете да създавате персонализирани гласови команди за асистента за обикновените си задачи, или да използвате приложението, за да усъвършенствате действията, работещи с други приложения. Накрая, но не и по важност е поддръжката на интерактивни известия, която ви позволява да отговаряте на предупреждения с действия, без да се налага да отваряте самото приложение.

Fantastical е налична в App Store на цена от 2.99 долара за iPhone и Apple Watch и 4.99 долара за iPad, като и двете версии вече са актуализирани с новите възможности.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *