post

Facebook пусна нов сайт и платформа за геймър, които искат да стриймват как играят любимите си игри в интернет. Тя е допълнение на Gaming Creator, като вече е в комбинация с Level Up и нов сайт, съобщава VentureBeat.

Gaming Creator беше представен през януари т.г., като постепенно навлиза във все повече региони. Чрез Level Up геймърите-стриймъри вече ще имат и повече опции да печелят от своите онлайн предавания.

Подобно на Twitch, има опция за абонамент за 5 долара на месец за дадения стриймър, което дава достъп и до допълнително съдържание. С новия портал FB.GG потребителите ще имат по-лесен достъп до всички стриймъри и ще могат да търсят стриймове по игри, геймъри, различни интереси и др.

Level Up дава възможност на стриймърите да доразвият онлайн присъствието си с допълнителни страници, съвети популяризиране и подобряване на качеството на предаванията си. Програмата Level Up е само за одобрени стриймъри. Те трябва да са стриймвали общо поне два дни за последните 14 дни, както и да имат поне 100 последователи.

Facebook се надява постепенно да наложи платформата си и да я превърне в реален и основен конкурент на Twitch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *