post

По време на своето предстаявяне на E3 шоуто в Лос Анжелис, AMD обяви сътрудничество с Ubisoft, с което да даде на геймърите с Radeon карти светкавично бърза, оптимизирана производителност, по-високи кадрови скорости и намалена латентност с DirectX 12 в очакваната игра Division 2 по Том Кланси.

Това парт5ньорство следва работата на AMD с Ubisoft по Far Cry 5 , за да могат геймърите да се наслаждават на изключително качество на картината и удивителни кадрови скорости, благодарение на характерните за архитектурата Vega технологии като Rapid Packed Math и Shader Intrinsics.

AMD се похвали също така и с готови за игра партньорски системи, сред които обявеният наскоро ноутбук Acer Predator Helios 500, с което демонстрира нарастващия портфейл върхови, базирани на AMD системи, които превземат глобалния пазар за геймъри. С играта Star Control®: Origins по време на РС Гейминг шоуто на Е3, посетителите можеха да видят в действие новите Acer Nitro 50 настолни машини с 2-ро поколение Ryzen и Radeon RX 580, както и ноутбука Acer Predator Helios 500 с 2-ро поколение Ryzen и Radeon RX Vega 56.

Освен това, AMD представи своите последни технологични постижения за нови гейминг изживявания, както и в подкрепа на развитието на еСпортовете:

  • Новият процесор Ryzen 7 2700x, част от пуснатите наскоро 2-ро поколение Ryzen чипове, е идеален за всеки геймър. Със способността си да даде 100 кадъра в секунда в AAA игрите и еСпортовете, този процесор може да се справи и с най-натоварващите игрови сценарии.
  • Radeon FreeSync продължава да разширява своите позиции. Сега тази технология се поддържа  на над 20 Samsung телевизори за плавен геймплей без накъсвания, вече и на голям формат.
  • AMD работи с отбори като Fnatic, като ги снабдява най-добрите еСпорт играчи с мощни Ryzen процесори за най-добри постижения.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *