post

Dell представи нови решения, готови за изискванията на виртуалната реалност, които се отличават с прецизни критерии за оптимално VR преживяване, независимо дали става въпрос за ползване или създаване на VR съдържание. Dell дефинира решенията чрез три критерия:

  • Минимални CPU, памет и графични изисквания за поддържане на оптимално VR преживяване;
  • Графични драйвери, които имат готовност да работят надеждно с тези решения; и,
  • Изпитвания за производителност, провеждани от Dell, ползващи критерии за изпитване базирани на доставчици на HMD (дисплей, който се поставя на главата), стандарти на ISV или на трети страни, когато е приложимо.

В своето тясно сътрудничество с хардуер и софтуер партньорите си, Dell оформя своята ангажираност към бъдещето на виртуалната реалност, представяйки решения оптимизирани за използване или създаване на виртуална реалност, заедно с ISV приложения за клиентите професионалисти.

Dell Precision осигурява преживявания, които потапят потребителите в компютърната реалност, от много години насам, включително 3D пещери, симулация и военни приложения. Това следващо поколение виртуална реалност предоставя потапяне във визуализациите за широката общественост чрез демократизиране на технологията,“ казва Раул Тикоо, изпълнителен директор и генерален мениджър, Dell Precision Workstations. „Възможностите за внедряване са безкрайни, като целта на Precision е да адресира нуждите от по-голяма взискателност, когато професионалните създатели на съдържание изискват максималното по отношение на производителност и надеждност, докато създават невероятно VR съдържание.

Dell обяви също така подобрения в своите работни станции Dell Precision Tower, за да отговори на нуждите на професионалистите, които създават съдържание, с нова повишена производителност, графики и памет за създаване на VR съдържание. Обновените работни станции Dell Precision Tower 5810, 7810 и 7910 и Rack 7910 са подобрени с нови Intel Broadwell EP процесори, които имат повече ядра и производителност за многонишкови приложения, които са идеални за професионално моделиране, анализ и изчисления.

Допълнителни подобрения включват най-новата технология за професионални графики от AMD и NVIDIA, Dell Precision Ultra-Speed PCle дискове с до 4 пъти по-бърза производителност от традиционните SATA SSD устройства1 и до 1TB от DDR4 памет2, работещи със скорост от 2400MHz. Подобренията включват също ексклузивни Dell технологии като патентованата технология на Dell Reliable Memory Technology, Dell Intel CAS-W софтуер за ускоряване на кеш-паметта и подобрен Dell Precision Optimiser, който автоматично настройва Вашата работна станция за 22 професионални профила, повишавайки продуктивността и осигурявайки най-добрата цялостна производителност. В допълнение към тези внушителни подобрения на производителността, Dell разширява също своите предложения за течно охлаждане, които подобряват акустиката на системата с до 38 процента.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *