post

D-Link представи най-новото допълнение в своята безжична серия Covr Whole Home Mesh Wi-Fi с AC1200 двулентова Whole Home Mesh система (COVR-1102). Първата безжична сертифицирана EasyMesh™ система на D-Link предлага безпроблемна Wi-Fi връзка в целия дом и същевременно предоставя гъвкави решения за разширяване на покритието чрез добавяне на друго сертифицирано EasyMesh™ устройство. Системата поддържа още най-новата WPA3 Wi-Fi защита, която предлага по-голяма сигурност чрез паролата и по-лесно настройване на IoT устойствата за умния дом, когато се свързват към домашната Wi-Fi мрежа.

Специално създаден да посрещне нарастващите нужди на свързания дом, COVR-1102 разполага с две Covr точки, които осигуряват безпроблемно Wi-Fi покритие до 325 кв. метра за голям брой устройства. С двулентовата безжична AC връзка с комбинирана безжична скорост до 1200 Mbps за Covr точка, потребителите могат да извършат непрекъснати видеоразговори, да гледат видеоклипове с HD качество от много устойства наведнъж или да се наслаждават на игрите без проблеми, където и да се намират у дома.

Характеризирайки се с технологията Multiple-User MIMO (MU-MIMO), COVR-1102 може едновременно да получава и изпраща данни до и от други устройства, с което се увеличава скоростта и ефективността. Интелигентната функция Smart Roaming непрекъснато сканира за най-добрия Wi-Fi сигнал, достъпен за всяко устройство, свързвайки ги без прекъсване.

COVR-1102 също поддържа гласов контрол чрез Amazon Alexa и Google Assistant, като предоставя на потребителите контрол върху тяхната домашна Wi-Fi мрежа. Лесно за настройване и инсталиране, устойството може да бъдат конфигурирано за отрицателно време, използвайки безплатното D-Link Wi-Fi приложение, достъпно за съвременните устройства с операционна система Android или iOS.

AC1200 двулентова Whole Home Mesh Wi-Fi система ще бъде налична през Q2, 2019 в троен пакет (COVR-1103), който ще достига покритие от 464 кв.м.

Камери за интелигентно наблюдение на дома

В началото на годината D-Link представи също 2 нови mydlink™ камери с набор от умни функции за детекция, специално разработени за висококачествено наблюдениe в различни закрити пространства. Създадена за модерния дом или малкия офис, безжичната камера mydlink Smart Full HD (DCS-8325LH) и безжичната мини HD  камера  (DCS-8000LHV2) са изключително лесни за настройване и достъпни от разстояние навсякъде и по всяко време.

Безжичната Smart Full HD камера се предлага с безплатен детектор за движение с вграден изкуствен интелект. Той дава повече възможности на потребителите да проследят какво е заснето на камерата и да изберат кога да бъдат сигнализирани. Потребителите могат да посочат какви типове движение желаят да бъдат идентифицирани от камерата, като например нарушител, който се различава от улично куче, или обект, пресичащ определена граница или специфична зона. Също така те могат да конкретизират множество зони, за които да получават предупреждение, когато е засечено движение.

Моделът DCS-8325LH се предлага с функции като интегрирано нощно виждане, 1080 пикселова резолюция, слот за microSD карта за локално записване, двупосочна аудио функционалност, включително новата безжична WPA3 защита. Широкоъгълният му обектив с ъгъл на видимост 151 градуса позволява на потребителите да наблюдават по-голяма площ от своята стая само с една-единствена камера.

D-Link също представи новата безжична мини Full HD камера (DCS-8000LHV2) – актуализиран модел на най-продаваната DCS-8000LH камера. Еднакво компактна като дизайн, тя е модернизирана със 1080 пикселова Full HD резолюция, най-новата WPA3 безжична защита, както и детектор за движение, базиран на изкуствен интелект. Камерата може да различава движенията, извършени от човек или други обекти и значително да намалява фалшивите сигнали.

И двете камери са лесни за настройване и осъществяване на достъп чрез приложението mydlink за телефони и таблети. Потребителите могат да се възползват и от безплатния mydlink Cloud Recording, чиято памет съхранява записани видеа за 24 часа в персоналното облачно пространство. Като алтернатива се предлага и набор от платени опции, които предлагат съхраняване на записи до 30 дни на видео.

Приложението mydlink включва още известия, които се изпращат към мобилния телефон чрез момента снимка, веднага щом е засечено движение. Потребителите могат незабавно за реагират, без да е необходимо да влизат в приложението, чрез достъп до запис от камерата в реално време или набиране на един от двата предварително зададени контакта с едно докосване.

Създадени в духа на модерния умен дом, камерите могат да се комбинират с редица mydlink устройства, като смарт щепсели и сензори. Освен това те са напълно съвместими с приложения като Amazon Alexa and Google Assistant, което осигурява допълнително удобство чрез гласово управление. И двете камери са съвместими с ONVIF Profile S. Това дава на потребителите допълнителна гъвкавост, когато се интегрират със съвместими мрежови видеорекордери (NVRs) и системи за видео мениджмънт (VMS).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *