post

Аdidas представи новата дигитална платформа Creator Studio, даваща на футболните фенове по целия свят уникалния шанс да създадат резервните тениски на някои от най-големите световни футболни клубове.

Феновете ще имат възможността да публикуват своите дизайни онлайн и да ги споделят чрез Creator Studio, като използват платформата, за да събират гласове за тях. Веднъж подадени, дизайните на екипите влизат в състояние Battle Mode, което дава възможност на феновете да гласуват за техния любим екип. Екипите събрали най-много харесвания ще се качват в галерията Топ 100 на съответния клуб.

Тениската победител ще бъде определена от жури, съставено от някои от най-емблематичните играчи на клуба. Екипът победител ще бъде произведен и обявен за официалната резервна тениска, носена на игрището от всеки отбор през сезон 2017/18.

Звездата на Real Madrid, Гарет Бейл, сподели относно Creator Studio: „Това е удивителна възможност за феновете от целия свят да оставят своя отпечатък и да станат част от историята на любимия си клуб. Феновете на Мадрид са едни от най-страстните в света и съм особено развълнуван да разбера как ще изглежда избрания екип.“

За първи път, Аdidas оставя дизайна на своите клубните екипи в ръцете на феновете, предоставяйки на привържениците и талантливи дизайнери възможността да станат част от спортната история.

Маркус Бауман, Генерален мениджър Футбол в Аdidas, каза: ”Ние даваме на хората празно платно и им позволяваме да създадат нещо вълнуващо и уникално. Creator Studio е възможност за феновете да станат част от историята на някои от най-големите глобални клубове – нещо без прецедент. Като провокираме тяхното въображение и творчество се надяваме да видим техните дизайни на игрището следващата година, носени от играчи и фенове по целия цвят.“

Creator Studio е оптимизирана както за мобилни устройства, така и за настолни компютри.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *