post

През май Citroën ще започне продажби на електрическия автомобил E-Berlingo Multispace, подходящ за всекидневна експлоатация, както за работа, така и за отдих.

Citroën 3

Колата е снабдена с компактен електродвигател от синхронен тип, мощността на който е 49 kW (67 к.с.) Двата блока с литий-йонни акумулаторни батерии с капацитет 22,5 kW са поставени под пода на купето.

Citroën 2

Използването на електродвигател с постоянно включен едностепенен редуктор премахва необходимостта от превключване на предавките, което е аналогично на работата на автоматичната трансмисия. Ускорението се осъществява без шум и вибрации.

Citroën 4

E-Berlingo Multispace може да изминава до 170 км с едно зареждане. Това, разбира се не е рекорден показател, но за повечето всекидневни пътувания ще е достатъчно. Автомобилът е снабден с ограничител на скоростта, система за следене на налягането в гумите, електронна система за динамична стабилизация (ESC) с функция за помощ при каране по наклон и останалите стандартни функции на всеки съвременен автомобил.

Citroën 5

E-Berlingo Multispace предлага по-широки възможности за трансформиране на салона. Колата може да вози до пет пътника, а плоският под осигурява транспортиране на големи товари. Седалките от втория ред с конфигурации “2 + 1” или “1 + 1 + 1” мога да се свалят, което осигурява по-голямо пространство за разполагането на големи предмети.

Citroën 6

В качеството на опция автомобилът предлага ускорено зареждане с помощта на настенен блок, който позволява да се възстанови 50% от заряда на батериите за 15 минути или 80% за 30 минути. В зависимост от комплектацията E-Berlingo Multispace може да бъде снабден с камера за обратно виждане, мултимедийна система със 7-инчов дисплей, навигационна система и др. Цената на електромобила ще бъде съобщена по-късно.

Citroën 7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *