post

Canon, световен лидер в сферата на изображенията, разширява своята гама от пълноформатни фотоапарати с обявяването на новата система EOS R и първата камера с иновативния нов RF байонет. С най-бързия автофокус в света  и единствената засега камера  с възможност да фокусира при изключително ниска осветеност (до -6EV2), EOS R е перфектния избор, гарантиращ професионални резултати при всякакви условия.

Изцяло новата линия RF обективи се основава на изключителните оптични качества на EF системите и дългогодишния опит на Canon в създаването на едни от най-добрите обективи в света, а съпътстващите аксесоари предлагат на фотографите и операторите по-големи възможности за творчество и персонализиране.

Новата система EOS R осигурява изцяло ново ниво иновации, даващо възможности за по-богати и по-детайлни резултати с несравнимо ниво на острота и детайлност. EOS R е първата камера с RF байонет (12 контакта, 20 мм работна отсечка и широк отвор на байонета – 54 мм), което дава възможност за по-голяма гъвкавост при проектирането на обективите за тази система.

Чрез комбинацията от високоефективни RF обективи, 35 mm CMOS пълноформатен сензор, приблизително 30,3 милиона ефективни пиксела и най-новият процесор за изображения DIGIC 8, EOS R дава постоянство в качеството на изображенията.

С най-бързия автофокус в света (за по-малко от 0,05 сек.) и способността за бързо, точно и  безпроблемно заснемане на движещи се обекти в режим „продължително снимане“ (до 8 кад./сек. при фиксиран автофокус и 5кад./сек. при следящ), потребителите на системата EOS R могат да бъдат сигурни  и уверени в резултатите на камерата.  Благодарение на сензорния дисплей и възможността за избиране на една от 5 655 автофокусни точки (повече от всяка камера в своя клас) чрез докосване и влачене, EOS R  изпъква значително сред конкурентите си.

EOS R разполага с режим за напълно безшумно заснемане и пълна дискретност, което го прави идеален за фоторепортери или сватбени фотографи.

Новото тяло EOS R позволява персонализиране на почти всички изведени бутони и контроли, което повишава оперативността на потребителя. Познатата до сега ергономия на EOS и подобреното боравене, включващо устойчивото на атмосферни условия тяло от магнезиева сплав позволява по-продължително снимане с удобен захват и интуитивно управление. Проектиран за хора в движение, апарата има възможност за постоянна връзка със смарт устройства чрез Bluеtooth и запис на GPS  координати в снимките.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *