post

Само 19,90 лв. ще струва Bluetooth хендсфри Explorer 210 на реномираната марка Plantronics в магазините на VIVACOM. Специалното предложение на телекома важи до изчерпване на количествата, а покупката не е обвързана с подписване на договор или закупуване на продукт или услуга на компанията. В момента цените на по-евтините модели безжични слушалки за телефон са около 25 лв., а Bluetooth от реномирана марка върви над 30 лв.

Plantronics Explorer 210 е лека (само 11,5 гр.), надеждна и лесна за използване слушалка. Основните технически параметри на безжичното устройство включват до 8 часа време за разговори и режим на изчакване до 8 дни.

Моделът е универсален и е съвместим с повечето съвременни телефони. За целта притежава и QuickPair технология за бързо и лесно свързване с други Bluetooth устройства. Батерията на Explorer 210 се презарежда чрез Micro USB конектор за около 2 часа до пълен заряд.

Plantronics е световен лидер в аудио комуникациите и най-популярната марка от тази област в България. Техника на Plantronics се използва от всяка компания в международната класация Топ 100, а така също и в контрола на въздушния трафик, телефонните служби за спешна помощ и Нюйоркската фондова борса.

One thought on “Bluetooth хендсфри на Plantronics за по-малко от 20 лева

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *