post

Всяко устройство става по-добро ако му се добави Bluetooth. Явно такива мисли са минавали на създателите на BlueSpin – първия в света Bluetooth спинър, който стартира кампания за набиране на средства в Indiegogo.

На практика BlueSpin не е просто играчка, както изглежда на пръв поглед. Освен Bluetooth този спинър притежава активна подсветка, сензори, разпознаващи докосване и магнитен датчик за положението, който определя скоростта и броя на завъртанията. Получените данни се обработват от вграден процесор и чрез Bluetooth се подават на съответното мобилно приложение.

BlueSpin-2

Софтуерът на BlueSpin не само показва скоростта на въртене, но и добавя бонус-точки за изпълнение на трикове. И най-важното – позволява състезания с други фенове на спинърите в цял свят. В приложението могат да се добавят приятели, които да се предизвикват на двубой, да се общува с тях в чат или да се търсят такива в близост до вашето местоположение.

BlueSpin-1-770x513

Създателите на BlueSpin планират да съберат $20 000 за неговото производство. Цената на устройството изобщо не е малка – $49, а при успешна кампания доставките на спинъра ще започнат през септември.

BlueSpin-3-770x513 BlueSpin-4-770x513 BlueSpin-5-770x513 BlueSpin-6-770x434

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *