post

Със сигурност не искате любопитни очи да се взират в екрана на телефона ви, нали? Защитете го с новия Privacy Shade от BlackBerry!
Компанията вече няма да произвежда собствени устройства, но тя все още е тук и напомня за себе си в пост в блога си от миналия петък, в който обяви ново приложение, наречено Privacy Shade. То обещава да ви позволи да четете имейли и съобщения с лично съдържание по всяко време, без да се притеснявате за надзъртащите през рамото ви любопитни очи.
Приложението идва непосредствено след премиерата на двата нови телефона – KEYOne от TCL, който дебютира на Световния мобилен конгрес и BlackBerry Aurora от BB Merah Putih, който току що излезе за индонезийските потребители и сега всички собственици на такива устройства ще бъдат сигурни, че тяхната лична информаця няма да стане обществено достояние.
С Privacy Shade, потребителите на BlackBerry ще могат да настроят филтър, който отговаря на техните нужди и ще направи неясни части от екрана, които те не използват и не преглеждат активно така, че те ще станат непроницаеми и тъмни за любопитните погледи. Добрата новина е, че ако използвате устройство с Android 7.0 или по-висока версия, също ще можете да се възползвате от това интересно приложение, като го добавите в Quick Settings, а ако сте с BlackBerry с Convenience Key, можете да я добавите като ключ.
Инсталирането на Privacy Shade е лесно – просто трябва да я потърсите в Google Play.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *