post

Samsung обяви Bixby 2.0, втората версия на своя асистент, работещ с AI, с по-голям акцент върху услугите от трети страни и приложенията, които ще работят върху телефони, телевизори, високоговорители, хладилници и всякакви други устройства.

Отвореният характер на платформата беше подчертан на пресконференцията за разработчици на компанията, която се проведе в Сан Франциско тази седмица с фокус върху данните, SDK и др. Новият лидер на Samsung, Еуи-Сук Чун подчерта, че естественият език, ще бъде в основата на Bixby 2.0. Асистентът ще бъде и по-логичен, с подобрени способности за естествен език и команди и сложна обработка, за да успее наистина да опознае потребителите и членовете на техните семейства и да приспособи към тях своите отговори и действия.

Както може би си спомняте, стартът на Bixby 1.0 беше свързан с известни закъснения на пакета за гласови взаимодействия на английски и китайски език. За неговият наследник ще бъде налична и програма за бета тестове, като тя първоначално ще стартира с група разработчици, преди да се разшири към потребителите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *