post

ASUS Republic of Gamers пуска на българския пазар нова серия гейминг слушалки ROG Delta и ROG Delta Core, предназначени специално за игри от първо лице (FPS). Слушалките разполагат с Hi-Res Audio технология на Sony и са проектирани да бъдат изключително леки и удобни.

ROG Delta са първите в света геймърски слушалки, които се отличават с високата надеждност на ESS ES1818 QUAD DAC ™, което им дава възможност да възпроизвеждат безупречен звук. ROG Delta идват с USB-C ™ конектор и USB 2.0 C USB 2.0 адаптер за използване както на PC, така и на конзолни или мобилни устройства. Уникалният ефект на RGB осветлението във форма на кръг придава на слушалките стил и позволява на геймърите да се откроят.

Слушалките ROG Delta Core са снабдени с 3,5 мм жак и осигуряват чудесно качество и баланс на звука, а освн това са съвместими с основните платформи за игри, включително PC, Mac, мобилни телефони, PlayStation 4, Xbox One и Nintendo Switch.

Както ROG Delta, така и ROG Delta Core са снабдени с ексклузивни драйвери ASUS Essence, разполагат с аудио отделения с технология за компресия на въздуха и технология за диференциране на аудио сигнала, която осигурява  висококачествен звук с вариации на дълбочина и бас. D-образните ергономични чаши имат хибридни възглавнички ROG, които предлагат превъзходен комфорт.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *