post

Assassin’s Creed III ще бъде по рафтовете на магазините за видео игри на 31 октомври 2012 г., приканвайки геймърите да преживеят Американската революция, каквато никога не е описвана в историческите книги. Най-мащабният проект в историята на Ubisoft представя и съвсем нов герой.

Разработвана повече от три години и надхвърляща капацитета на всяка предишна игра на Ubisoft, Assassin’s Creed III ще бъде издадена във версия за Xbox 360, PlayStation 3, Windows PC и Wii U.

Играта е разработена от Ubisoft Montreal съвместно с шест други студия на Ubisoft.

Assassin’s Creed III се развива точно преди избухването на Американската революция през 18-ти век и представя нов герой – Ратохнаке:тон, потомък на индианец и англичанин. След като приема името Конър, той се превръща в новия глас на справедливостта в древната война между Асасините и Тамплиерите.

В най-плавното и стилно игрално преживяване в поредицата Assassin’s Creed до момента играчите отново поемат ролята на асасин във войната за освобождение от жестоката тирания.

Assassin’s Creed III разширява Революцията, като отвежда геймърите от неизследваната граница до оживените колониални градове и напрегнатите, хаотични бойни полета, по които континенталната армия на Джордж Вашингтон се сблъсква с войските на Британската империя.

Assassin’s Creed III се захранвана от революционния нов енджин Ubisoft-AnvilNext, който прави огромен напредък в качеството на визуализиране, моделирането на персонажите и изкуствения интелект. Assassin’s Creed III ще предлага изумително ниво на графика, което буквално вдъхва живот на колониална Америка.

„Assassin’s Creed III предлага най-мащабната обстановка до момента, заедно с пленителен нов герой и значително по-продължителен геймплей” – заяви Ив Жилмо – изпълнителен директор в Ubisoft. „Без значение дали сте почитател на Assassin’s Creed отдавна или тепърва се запознавате с поредицата, мащабността и великолепието на Assassin’s Creed III със сигурност ще ви запленят.” – допълва той.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *