post

Заедно с iPhone 11, на своето събитие вчера Apple представи и Apple Watch Series 5, който по традиция ще е достъпен в два размера и два варианта – GPS и Cellular. Часовникът пристига с нов LTPO дисплей с функция Always-On, която ви позволява непрекъснат достъп до актуалната информация и същевременно ще предлага до 18 часа живот на батерията. Компанията въвежда и нова опция титан за корпуса, а този материал е по-здрав и по-лек от стоманата и ще се предлага в два естествени цвята – титаниево и черно. Налични ще са и класическите стоманени варианти в златисто, сребристо и черно, както и алуминиеви, които се произвеждат от изцяло рециклиран материал и ще се предлагат в сиво, златно и сребристо. Има и още един, керамичен вариант в бяло, както и спортен Nike, който идва с нов циферблат, вдъхновен от якето Nike Windrunner и с комбинация от нови цветни каишки.

Apple е подобрила и услугата за навигация с добавянето на компас и новото приложение Maps, а потребителите могат да правят обаждания към номерата за спешна помощ, независимо от региона, в който е закупен часовникът и това има ли активен мобилен план. Функцията ще работи при засичане на падане и когато бъде засечена неподвижност за около минута.

Цената на новите модели Apple Watch Series 5 започва от 399 долара за GPS и 499 долара за Cellular, която ще е достъпна в 22 държави. Доставките се очакват от 20 септември.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *