post

Дребните подобрения в грижата за здравето и фитнеса се приемат като ключови за продажбите на Apple Watch Series 3, но клетъчната свързаност несъмнено оглавява краткия списък с нови функции. Само потребителите от 10 държави обаче,  могат да избират между двата модела в момента, но Apple обеща това да се случи и в други страни тази година.

Две от тези следващи държави със сигурност са Сингапур и Хонконг, където предварителните поръчки за Apple Watch Series 3 LTE ще стартират на 2 февруари, а продажбите ще започнат седмица по-късно. Партньор на Apple в Сингапур ще бъде водещият оператор Singtel Mobile, докато csl и 1O1O ще позволят на своите абонати да се освободят от iPhone в Хонконг. Цените на двата пазара стартират съответно от 460 и 410 долара, но както и в останалите държави, в зависимост от размера, материалите и др. елементи, те нарастват.

Така от следващия месец, държавите, в които Apple Watch Series 3 LTE ще радва потребителите вече стават 12, въпреки че след като китайското правителство продължава да смята часовника за риск за сигурността, реално там той не може да се използва за гласови услуги.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *