post

Вторият продукт, който Apple представи снощи беше Apple TV 4K. Както подсказва самото име, приемникът разполага с 4К резолюция и HDR поддръжка, което означава, че можете да го използвате с най-новите модели телевизори, за да се насладите на качествено видео съдържание, по-ярки снимки и като цяло по-добри визуални ефекти.

Всъщност компанията се присъедини с малко закъснение към Roku, Amazon, Google и Nvidia, които вече правят стрийминг на 4К и HDR, но ще излезе едни гърди напред, предлагайки Dolby Vision и HDR 10 поддръжка за съвместимите 4К телевизори и екрани. Приложенията ще се оптимизират автоматично, когато се стриймват през Apple TV 4K, а цената на филмите с високо качество се запазва същата.

Apple TV 4K работи с новия A10 Fusion чип на Apple, което й осигурява по-качествен перформънс. Компанията демонстрира и новата игра на  Thatgame Company, Sky, която се контролира лесно с един пръст, чрез дистанционното на Apple TV и ще е налична тази зима. Освен това потребителите ще могат да се насладят на живо на спортни предавания и новини, за които ще получават известия, а приложението Apple TV ще достигне още 7 държави.

Устройството ще струва 179 долара за 32 GB версия и 199 долара за тази с 64 GB памет и ще е налично за поръчки на 15 септември, а по магазините – на 22 септември.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *