post

Apple работи по още три нови версии на iPhone X, които ще се появят на пазара през 2018 г. Това твърди анализаторът Минг-Чи Куо от KGI Securities, цитиран от AppleInsider.

Според Куо следващите три модела на iPhone X ще оформят отделна гама на смартфона. Един от тях ще е обновен модел на сегашния и видимо няма да има много разлики. Той дори ще запази същия 5.8-инчов OLED дисплей със същата резолюция.

Другите два модела обаче са интересни. Един от тях ще е с 6.5-инчов OLED дисплей. Куо очаква гъстотата на пикселите на този модел да е между 480 и 500 ppi. Този модел вероятно ще бъде iPhone X Plus и се очаква през втората половина на следващата година.

Освен това Apple работи и по 6.1-инчов модел на iPhone X. Интересното тук е, че той ще разчита на класически LCD дисплей. Това ще го направи значително по-евтин с цена между $650 и $750, смята Куо. Дисплеят ще е с по-ниска резолция, но самият телефон ще предлага същите камери и Face ID технологията като другите модели.

Целта на Apple е да се възползва максимално от големия интерес към iPhone X и да даде повече избор на потребителите. Това не означва, че стандартният iPhone ще бъде заменен. Просто гамата на Apple ще стане още по-голяма, като някои от функциите на iPhone X ще достигнат и до другите модели, например Face ID.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *