post

Вчера Apple представи своите iPhone 8 и iPhone 8 Plus в зашеметяващ червен цвят, като част от серията (PRODUCT) RED, приходите от която отиват за тестване, консултации и лечение на десетки милиони хора, живеещи с ХИВ/СПИН.

Двата смартфона идват с красиви стъклени корпуси с алуминиева рамка и елегантен черен преден панел, за разлика от предишните продукти от серията, които бяха с бял такъв. Като характеристики, те не се различават от оригиналните модели и вече могат да бъдат поръчани онлайн в избрани региони, докато в магазините ще бъдат налични от петък 13 април. С покупката им, клиентите на компанията си осигуряват не само стилен и уникален смартфон, но и допринасят за Глобалния фонд за борба със СПИН.

За съжаление iPhone X не получи червен вариант, но пък за него компанията е предвидила стилен кожен кейс от серията (PRODUCT) RED, който също ще е наличен за покупка от днес, като ще се присъедини към останалите продукти и аксесоари, които клиентите могат да закупят, подпомагайки по този начин борбата със СПИН.

iphone8_iphone8plus_product_red_folio_case

От 2006 насам, Apple е дарила над 160 милиона долара в грантове на Глобалния фонд за ХИВ/СПИН, който предоставя програми за тестване, консултиране, лечение и превенция, поставяйки специален фокус върху елиминиране на предаването на вируса от майките на бебетата им, превръщайки се по този начин е най-големият корпоративен донор на организацията.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *