post

По-рано тази година Google обяви, че ще комбинира Android Pay и Google Wallet в една услуга, наречена Google Pay, като опрости процеса на извършване на плащанията чрез Android устройства, като изчисти интерфейса и направи трансакциите по-сигурни.

Този вторник процесът по разгръщане на новата услуга започна, а акцентите в приложението Google Pay са върху началния раздел с последни покупки и близките магазини, показани в Maps. Можете да видите също и всичките си въведени карти, както и да платите транзитната такса в някои държави.

Google преименува и приложението си Wallet, което позволява изпращането и получаването на пари и то вече се нарича Google Pay Send, като функцията се очаква да бъде вградена в основното приложение, което вече може да бъде изтеглено от Google Play. Ако вече сте имали изтеглено приложението Android Pay, единственото, което трябва да направите е да го актуализирате и да проверите промените. Всъщност то ще функционира почти като преди, но комбинира множество услуги в една.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *