post

Както вероятно знаете, Android O, е в процес на разработка, като вече има 4 бета версии готови да бъдат изпробвани от нетърпеливите потребители. Все пак официалната дата, на която ще стане достъпна публичната й версия, все още не се знае.

Както всяка година, не липсва ти предположения – техническият анализатор Дейвид Рудок е убеден, че това ще се случи в рамките на една седмица и това не е празно твърдение. Рудок обяви теорията си още в началото на юни, цитирайки източник, за който твърди, че е надежден. Вчера той отново напомни за себе си, заявявайки, че Android O ще излезе за Pixel устройствата в рамките на една седмица.

Все пак трябва да имаме предвид факта, че дори и информацията на анализатора да идва от сигурен източник, то непредвидени обстоятелства винаги могат да принудят Google да изтегли актуализацияна напред във времето дори в последната минута и може би именно това е причината компанията да не дава точни дати за големите ъпдейти на своята операционна система. От друга страна периодът изглежда подходящ, тъй като Android Nougat беше пуснат за Nexus устройствата на 22 август миналата година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *